Bon Bon Club & Events

sigla
Dragomireşti, Str. Dambovitei nr. 4, Dragomireşti-Vale  
0723-133-870

Capacitate

min 50 / max 500 invitați

Meniuri botez

de la 53 euro

Parcare

da

Website direct

vizitează
Actualizare info decembrie 2023

Situat la numai 10 minute de zona de nord a capitalei si 5 minute de zona de vest, Bon Bon Club & Events este cel mai nou centru de evenimente din zona Bucurestiului.

Cu un design interior impresionant, locatia este adaptata oricarui tip de eveniment. Organizam cu success evenimente private sau corporate, ne adaptam atat pentru intalniri, conferinte cat si pentru petreceri la piscina sau restaurantul a la carte.

Bon Bon Club dispune de doua sali de evenimente, Restaurantul Bon Bon si Russian Ballroom, care pot gazdui evenimente de la 100 persoane pana la 500 in sistem sitting sau evenimente care depasesc 1000 de persoane in sistem cocktail.

RUSSIAN BALLROOM, 600 mp, 180-500 pax sitting, 700 standing. Ne dorim sa va oferim confort si servicii de cea mai inalta calitate, asa ca am ales un cort spatios, ca sa petreceti clipe de neuitat. Stim ca decoratiunile, aranjamentele florale sau luminitele ambientale transforma orice locatie intr-una de basm, iar cortul nostru este gata sa dea viata imaginatiei tale.

RESTAURANT BON BON, 250 mp, 80-150 pax sitting, 250 standing. Este un loc special, in care eleganta si buna dispozitie sunt la ele acasa. De la o mica si cocheta sarbatorire a zilei de nastere, la petreceri de nunta sau botez si pana la elegante evenimente din viata unei firme, este locul unde sunteti sigur de reusita obiectivelor propuse.

PISCINA BON BON CLUB. Pentru ca nu am uitat cat de importanta este relaxarea, am creat o astfel de zona. Piscina Bon Bon este completarea perfecta pentru un eveniment reusit. Totodata restaurantul a la carte este perfect adaptat bucatariei internationale. Calitatea ingredientelor atent selectionate si respectarea retetelor originale confera preparatelor o personalitate puternica si un gust desavarsit.

FACILITATI. Parcare proprie, piscina, ceremonie aer liber, spatiu verde (gradina), terasa, personal specializat, amenajare locatie.

OFERTE ȘI MENIURI  ·  2023 / 2024

10% reducere pentru ultimele date libere din 2023
Pentru oferte și meniuri personalizate, contactați localul și menționați LOCALURI.ro
Arată-mi ofertele

SALOANE

RUSSIAN BALLROOM
180-500 persoane
Russian Ballroom Russian Ballroom Russian Ballroom
RESTAURANT BON BON
80-150 persoane
Restaurant Bon Bon Restaurant Bon Bon Restaurant Bon Bon
Arată-mi saloanele

Pentru Bon Bon Club & Events, consultă și:

saloanele fotografiile website facebook inapoi sus

SOLICITĂ OFERTĂ
de la Bon Bon Club & Events

Gratuit, fără comision sau alte taxe

Contact direct, fără intermediari

Nume:
Email:
Telefon:
CE SE ÎNTÂMPLĂ MAI DEPARTE?

Solicitarea este trimisă către reprezentantul localului. Acesta te va contacta direct, prin email sau telefon. Citește Informarea GDPR.

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro

0723.133.870