sigla

Calul Bălan Events

Buftea, Str. Aleea cu Brazi nr. 1, Buftea  
0770-915-035, 0741-205-528, 0765-228-203
Capacitate
min 40 / max 200 invitați
Website direct
vizitează
Informații actualizate iunie 2022

Calul Balan Events - Visul unei Nunti pe lac!

În inima naturii, departe de agitația urbană, se regăsește un colț de rai. Desprinsă parcă din poveștile cu sânziene, locația promite o atmosferă de basm, ce întrepătrunde liniile nonconformiste ale arhitecturii cu note inedite si elemente de biodiversitate vegetală formând un ecosistem armonios.

Situat pe malul lacului, povestea saloanelor Calul Balan a inceput in 1960. Localul a devenit celebru datorita preparatelor create de Maestru in Arta Culinara, Gheorghe Buganu, iar din 1972 pana azi, povestile au continuat sa curga.

Proaspat renovate, saloanele Calul Balan au prins viata cu ajutorul unui nou design care promite sa continue traditia a celor mai in voga evenimente. Aici organizam nunti, botezuri, petreceri corporate si tot felul de evenimente pentru ca avem experienta si avem povestile de partea noastra. Avem un suflu nou, plin de pasiune si asteptam provocarile celor care vor sa combine modernitatea cu frumusetea peisajelor din jur.

Pana la 200 de persoane!

Calul Balan vă oferă o experiență completă, cu doua locatii create special pentru ca tu și invitatii dumneavoastra să puteți crea amintiri pentru o viață. Calul Balan Luxury este spațiul ideal pentru evenimente mari având o capacitate de pana la 200 persoane,iar salonul Calul Balan by the Lake este destinat petrecerilor mai intime având o capacitate de 140 de persoane. De asemenea, Calul Balan vă oferă și o terasa pe marginea lacului special amenajata pentru evenimente outdoor desprinse din seria basmelor ce dureaza trei zile si trei nopti.. Cuvintele cheie care ne descriu sunt natura, eleganța și relaxarea, Calul Balan Events este locul ideal în care poți evada din cotidian și te poți rupe de rutina zilnică prin conexiunea cu natura.

Preparate proaspete!

Pentru că fiecare detaliu contează, Calul Balan dispune de bucătărie proprie pentru fiecare salon, iar dumneavoastra și invitații vă veți putea bucura de o selectie largă de produse inedite realizate cu ajutorul unor ingrediente proaspete. Si nu oricum, Bucatarul-Sef Catalin Buganu va invita sa ne calcati pragul pentru a degusta o multitudine de explozii de gusturi, atent selectionate.

Fie că este vorba de o întâlnire între prieteni, un eveniment sau un eveniment complex, Calul Balan Events îți pune la dispoziție o gama variată de meniuri si o atmosferă de poveste pentru a începe o mini vacanță bine meritată chiar în inima naturii.

Pentru Calul Bălan Events, consultă și:

fotografiile website facebook inapoi sus

Complet gratuit, solicită ofertă de la Calul Bălan Events

Fără comision sau alte taxe

Contact direct, fără intermediari

Nume:
Email:
Telefon:
CE SE ÎNTÂMPLĂ MAI DEPARTE?

Solicitarea este trimisă către reprezentantul localului. Acesta te va contacta direct, prin email sau telefon. Citește Informarea GDPR.

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro

0770-915-035, 0741-205-528, 0765-228-203