sigla

Casa Capsa

Universitate, Victoriei, Calea Victoriei nr. 36, Bucuresti  
0213-134-038, 0745-022-224
Capacitate
min 5 / max 150 invitați
Preț meniu
de la 137 lei
Website direct
vizitează
INFORMAȚII ACTUALIZATE IUNIE 2020

Incepand cu anul 1868, Grigore Capsa, medaliat la Expozitia Generala din Paris de catre Imparateasa Eugenia, transforma ilustrul local de pe Calea Mogosoaiei (astazi Victoriei) intr-un bastion al inovatie patisere si al rafinamentului.

Pana la inceputul urmatorului secol, vanzatoarele, casieritele, chiar si chelnerii Capsei au fost cu totii francezi.

Casa Capsa a modernizat nu numai industria cofetariei, ci a izbutit sa transplanteze o atmosfera occidentala, indeplinind un adevarat rol social, recunoscut de oficialitate.

Putine locuri din Bucuresti mai reusesc sa spuna o poveste atat de vie fara a folosi cuvinte. Atmosfera Capsei, eternul decor, basorelieful de deasupra saloanelor, stralucirea aurie a oglinzilor, toate vorbesc de la sine si soptesc fragmente dintr-o viata de epoca.

Printre cei de demult: Milan si Natalia Obrenovici, fostii Suverani ai Serbiei, Raymond Poincare, fostul presedinte al Republicii franceze, celebrele stele ale scenei si muzicii: Sarah Bernhardt, Seanne Hading, Le Bargy, Blanche Tantain, Cora Lapercerie, Ysaye, Georges Scott si Suzanne Despres.

Bucatarul Casei Capsa, asemeni mentorului sau, s-a alaturat echipei la o varsta frageda si dupa multi ani de ingenuitate a adus un nivel de prospetime meniului, ce imbina traditia cu modernul. Cei doi au peste 65 de ani de experienta cumulate in bucataria Capsei. Impreuna cu echipa de osteni, condusa de maitre iscusit, acestia reusesc sa uimeasca negresit.

Va invitam cu drag in locatia noastra cu orice prilej, un dejun, o cina, aniversare sau festivitate si va promitem o experienta de neuitat.

Trimitem solicitarea către Casa Capsa.

Nume:
Email:
Telefon:
Informații/ rezervări

0213-134-038, 0745-022-224

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro