sigla

Clubul Floreasca

Floreasca, B-dul Mircea Eliade nr. 1, Bucuresti  
021-319-8177
Capacitate
min 20 / max 200 invitați
Parcare
proprie
Website direct
vizitează
INFORMAȚII ACTUALIZATE IUNIE 2020

Daca esti in cautarea unui local care sa gazduiasca ziua ta speciala, Clubul Floreasca este alegerea perfecta. Va stam la dispozitie cu doua saloane care imbina atat cultura traditional-romaneasca, cat si aerul international modern, intr-un mod cat mai placut si memorabil.

Ferit de zgomotul orasului, oferind parcare proprie si o imagine superba a lacului, Clubul Floreasca este locul unde vei dori mereu sa revii. Echipa de profesionisti din cadrul bucatariei este angajata permanent si toate meniurile se realizeaza de catre bucatarii nostri, iar degustarea este din partea casei.

Salonul Clasic este alegerea ideala pentru oricare dintre evenimentele speciale: nunta, botez sau celebrarea unei alte ocazii speciale din viata ta. Cu o capacitate de 140 persoane, creeaza atmosfera perfecta zilei pentru ziua ta memorabila si superbe fotografii de nunta.

Salonul Piano este perfect pentru o petrecere privata intr-o atmosfera intima, chiar si o cina romantica sau o masa speciala, cu prietenii sau familia. Are o capacitate de 60 de persoane, ferit de aglomeratie sau ochii altor clienti. Doar tu si invitatii tai veti putea petrece intr-un mediu elegant si sofisticat. Poate fi transformat, la cerere, intr-o sala de conferinte complet utilata.

Clubul Floreasca organizeaza evenimente private si corporate precum:

  • Lansari de produse, firme si servicii noi
  • Evenimente de promovare companie, produs
  • Aniversari de companii
  • Petreceri Craciun
  • Petreceri private, cocktailuri, dineuri
  • Intalniri de afaceri, seminarii
  • Conferinte de presa, team building

In functie de evenimentul ales, numarul de participanti si buget vom realiza meniul potrivit, unde eleganta si serviciile de 5 stele va vor aduce laude chiar si din partea celor mai exigenti parteneri.

Va invitam sa ne contactati si sa ne acordati timpul necesar unei intrevederi, pentru a ne cunoaste si pentru a fi siguri ca nu vom uita nici un detaliu, astfel incat dorintele sa fie transformate intr-un eveniment de neuitat!

Trimitem solicitarea către Clubul Floreasca.

Nume:
Email:
Telefon:
Informații/ rezervări

021.319.8177

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro