Cortina Garden

sigla
Corbeanca, Șos. Unirii nr. 148, Corbeanca  
0740-300-264, 0746-020-808

Invitați

min 40 / max 150

Parcare

60 locuri

Meniuri nuntă

de la 110 euro

Meniuri botez

de la 90 euro

Bună ziua! Mulțumim pentru interesul acordat locației Cortina Garden, locul ideal pentru persoanele care își doresc ca evenimentul său să capete contur de poveste într-un cadru natural, pe malul lacului.

Cortina Garden este locul perfect pentru evenimentele dumneavoastră, având o proprietate vastă, de 10.000 de metri pătrați, cu un decor natural, care oferă atât eleganță, cât și intimitate, fie că este vorba de evenimente importante din viața dumneavoastră personală, fie de reuniuni corporate, de nivel înalt.

Clienții noștri se simt privilegiați aici. Având deja o tradiție a ospitalității, ne propunem să le creăm celor care ne trec pragul amintiri de neuitat. Cortina Garden apartine grupului Privileg Catering, furnizor al Casei Regale a României, fiind una dintre cele mai bine cotate firme de catering din București.

Locația Cortina Garden vă pune la dispoziție două săli de evenimente:

Sala Lakeview, pentru care avem un minim de 60 de persoane pentru zilele de sâmbătă și duminică, un minim de 40 de persoane pentru zilele din timpul săptămânii și un maxim de 90 de persoane. Aceasta sală este potrivită pentru evenimente mai restrânse, conferințe sau evenimente corporate. Atuul acestei săli este vederea către lac și posibilitatea de a vă organiza cununia într-un cadru deschis, lângă piscină.

Sala Garden, pentru care avem un minim de 80 de persoane pentru zilele de sâmbătă și duminică, un minim de 60 de persoane pentru zilele din timpul săptămânii și un maxim de 150 de persoane. Această sală îți oferă posibilitatea de a pune mesele atât în interior, cât și pe terasa acoperită, având acces la pontonul nostru cu vedere către lac și la toată zona de grădină.

De asemenea, Cortina Garden vă oferă și posibilitatea de cazare, vila noastră fiind formată din 4 camere și un dormitor matrimonial.

Simte-te liber să visezi la cum va arăta evenimentul tău mult dorit, iar echipa noastră îl va face să devină realitate!

Actualizare recentă - iunie 2024

OFERTE ȘI MENIURI  ·  2024 / 2025

MENIURI BOTEZ - încep de la 90 euro fără TVA MENIURI NUNTĂ - încep de la 110 euro fără TVA MENIURI CORPORATE - încep de la 50 euro fără TVA
Pentru oferte și meniuri personalizate, menționați LOCALURI.ro când contactați Cortina Garden.
Arată-mi ofertele

Pentru Cortina Garden, consultă și:

meniurile fotografiile website facebook inapoi sus

SOLICITĂ OFERTĂ
de la Cortina Garden

Gratuit, direct și fără comision

Nume:
Email:
Telefon:
CE SE ÎNTÂMPLĂ MAI DEPARTE?

Trimitem solicitarea către Cortina Garden, care te va contacta direct, prin email sau telefon. Citește aici termenii de utilizare.

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro

0740-300-264 , 0746-020-808