— LOCAȚII PREMIUM RECOMANDATE —

sigla

Elisabeta - Saloane Evenimente

Categorie: Restaurant nunta
Cismigiu, Central, Blv. Regina Elisabeta nr. 45, Bucuresti  
0728-978-493
Capacitate
min 30 / max 120 invitați
Website direct
vizitează
INFORMAȚII ACTUALIZATE OCTOMBRIE 2019

Restaurant Elisabeta, o locatie cu parfum de Belle Epoque! Evenimentele tale private trebuie sa fie impecabile pentru ca tu si invitatii tai sa aveti parte de momente de neuitat. Nu vorbim in clisee, vorbim in cunostiinta de cauza.

Experienta acumulata de-a lungul a numeroaselor evenimente private de succes, pasiunea pentru detalii, devotamentul pentru serviciile furnizate ne confera credibilitatea de a afirma: evenimentul tau va fi memorabil, evenimentul tau va fi special, evenimentul tau va fi un succes deplin. Noi nu furnizam doar servicii, noi furnizam momente magice!

Amenajat intr-un monument istoric arhitectural, datat din anul 1912, Restaurant Elisabeta ofera o atmosfera cu savoare interbelica ideala pentru a transforma rutina in momente memorabile. Astfel, orice eveniment privat din viata ta va fi unul plin de eleganta si rafinament specifica perioadei marelui Gatsby. Deliciile rafinate, concepute de bucatarul nostru chef doar din ingrediente naturale si proaspete, ii vor purta pe invitatii tai intr-o veritabila calatorie in jurul lumii.

Va putem fi alaturi in cele mai importante momente, precum nunta mult visata, botezul celui mai iubit prichindel, aniversari speciale, petreceri de logodna surprinzatoare, baluri de absolvire mult asteptate, serviciile de calitate semnate Restaurant Elisabeta fiind ingredientele unei seri de neuitat.

Sala Regina Elisabeta

Sala Regina Elisabeta este caracterizata prin rafinamentul si eleganta saloanelor specifice perioadei interbelice. Restaurantul, cu o capacitate de 120 de persoane in sistem sitting si o suprafata de 207 mp, isi propune sa evoce pe cat posibil amprenta Altetei Sale Regina Elisabeta, dorind ca elegant sa fie cuvantul care ne defineste, atat din punct de vedere al serviciilor cat si prin produsele sale.

Sala Coloanelor

Cu o suprafata de 67 mp, Sala Coloanelor reprezinta unul dintre cele mai intime saloane de la etajul II al cladirii de pe Bulevardul Regina Elisabeta. Acesta este ideal pentru evenimente business cat si private restranse avand o capacitate de 30 de persoane.

Sala Oglinzilor

Eleganta si somptuozitate! Sala Oglinzilor, cu o dimensiune de 67 mp este locul ideal pentru evenimente restranse (capacitate de 30 de persoane) intr-un cadru cu adevarat rafinat si original. Oglinzile ce marginesc spatial salonului si elementele arhitecturale ale acestuia amintesc de grandoarea Bucurestiului de odinioara, cunoscut si sub denumirea de Micul Paris.

OFERTE ȘI MENIURI 2019 / 2020 - NUNȚI, BOTEZURI

Oferta Ultra All Inclusive ULTIMELE DATE libere 2020 - Nuntă de la 59 euro și Botez de la 53 euro
NUNTA ULTRA ALL INCLUSIVE - de la 59 €
BOTEZ ALL INCLUSIVE - de la 53 €
BOTEZ LA CHEIE - de la 56 €
Vezi toate meniurile

Trimitem solicitarea către Elisabeta - Saloane Evenimente, pentru a vă contacta cu detalii.

Nume:
Email:
Telefon:
Informații/ rezervări

0728.978.493

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro