sigla

Elisabeta - Saloane Evenimente

Cismigiu, Central, Blv. Regina Elisabeta nr. 45, Bucuresti  
0728-978-493
Capacitate
min 30 / max 120 invitați
Meniuri nuntă
de la 82 euro
Meniuri botez
de la 66 euro
Website direct
vizitează
Informații actualizate iunie 2022

Restaurantul Elisabeta, o locație cu parfum de Belle Epoque! Evenimentele tale private trebuie să fie impecabile pentru ca tu și invitații tăi să aveți parte de momente de neuitat.

Experiența acumulată de-a lungul a numeroase evenimente private de succes, pasiunea pentru detalii, devotamentul pentru serviciile furnizate, ne conferă credibilitatea de a afirma: evenimentul tău va fi memorabil, evenimentul tău va fi special, evenimentul tău va fi un succes deplin! Noi nu furnizăm doar servicii, noi furnizam momente magice!

Amenajat într-un monument istoric arhitectural, datat din anul 1912, Restaurantul Elisabeta oferă o atmosfera cu savoare interbelică ideală pentru a transforma rutina în momente memorabile. Astfel, orice eveniment privat din viața ta va fi unul plin de eleganța și rafinamentul specifice perioadei marelui Gatsby. Deliciile rafinate, concepute de bucatarul nostru Chef doar din ingrediente naturale și proaspete, îi vor purta pe invitații tăi într-o veritabilă călătorie în jurul lumii.

Vă putem fi alături în cele mai importante momente, precum nunta mult visată, botezul celui mai iubit prichindel, aniversări speciale, petreceri de logodnă surprinzatoare, baluri de absolvire mult așteptate, serviciile de calitate semnate Restaurant Elisabeta fiind ingredientele unei seri de neuitat.

Sala Regina Elisabeta

Sala Regina Elisabeta este caracterizată prin rafinamentul și eleganța saloanelor specifice perioadei interbelice. Restaurantul, cu o capacitate de 120 de persoane în sistem sitting și o suprafață de 207 mp, își propune să evoce amprenta Alteței Sale Regina Elisabeta, dorind ca elegant să fie cuvântul care ne definește, atât din punct de vedere al serviciilor, cât și prin produsele sale.

Sala Oglinzilor

Eleganță și somptuozitate! Sala Oglinzilor, cu o dimensiune de 67 mp, este locul ideal pentru evenimente restrânse (capacitate de 30 de persoane) într-un cadru cu adevărat rafinat și original. Oglinzile ce mărginesc spațial salonul și elementele arhitecturale ale acestuia, amintesc de grandoarea Bucureștiului de odinioară, cunoscut ca Micul Paris.

OFERTE ȘI MENIURI 2022 / 2023 - NUNȚI, BOTEZURI

PACHETE NUNTA ALL INCLUSIVE - meniuri de la 82 euro PACHETE BOTEZ ALL INCLUSIVE - meniuri de la 66 euro
Pentru oferte personalizate contactați localul și menționați LOCALURI.ro
Vezi toate meniurile

Pentru Elisabeta - Saloane Evenimente, consultă și:

meniurile fotografiile website facebook inapoi sus

Complet gratuit, solicită ofertă de la Elisabeta - Saloane Evenimente

Fără comision sau alte taxe

Contact direct, fără intermediari

Nume:
Email:
Telefon:
CE SE ÎNTÂMPLĂ MAI DEPARTE?

Solicitarea este trimisă către reprezentantul localului. Acesta te va contacta direct, prin email sau telefon. Citește Informarea GDPR.

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro

0728-978-493