sigla

Empire Events

Obor, Str. Popa Lazăr nr. 5-25, Bucuresti  
Vitan, Str. Voievod Alexandru Moruzzi nr. 14 , Bucuresti  
0727-745-589
Capacitate
min 50 / max 220 invitați
Parcare
proprie
Website direct
vizitează
Informații actualizate iunie 2022

Saloanele somptuoase si in acelasi timp calde, primitoare, au fost proiectate de un arhitect , astfel ca incepand de la luminile calde pana la cele mai mici detalii, ambientul este unul elegant si sofisticat fara a fi opulent.

Empire Events va pune la dispozitie 4 saloane de evenimente la 2 minute de Primaria sector 2 si un salon de evenimente langa Mall Vitan.

Cu o arhitectura impunatoare, Salon Empire este locul potrivit pentru evenimente de anvergura: nunti, petreceri corporate, banchet. Capacitate 250 locuri, decoratiuni de lux, sistem performant de ventilatie.

Coloane, oglinzi, fresce: intr-un cuvant Salonul povestii de iubire! In Salon Venetian puteti da frau imaginatiei si va puteti organiza cea mai frumoasa petrecere tematica: Nunta in stil venetian! Capacitate 220 locuri. Ring de dans spatios. Sistem de ventilatie.

Salon Regal, un salon elegant, spatios, perfect pentru evenimente tip botezuri, nunti, petreceri coorporate, cocktail-uri. Capacitate 150 locuri. Sistem de ventilatie. Ring de dans.

Arhitectura care aminteste de legendara Grecie, face din Templul lui Dionysos locul perfect pentru evenimente tematice, nunti, botezuri, alte petreceri! Capacitate 150 locuri. Sistem de ventilatie. Ring de dans.

Cu o capacitate de 150 locuri, Salon Marble este perfect pentru evenimente private si corporate! Personal instruit, bucatarie proprie, dotari profesionale. Sunt cateva dintre atuurile care intregesc serviciile oferite pentru un eveniment reusit.

OFERTE ȘI MENIURI 2022 / 2023 - NUNȚI, BOTEZURI

MENIURI NUNTĂ - de la 55 euro MENIURI BOTEZ - de la 47 euro
Pentru oferte personalizate contactați localul și menționați LOCALURI.ro
Vezi toate meniurile

Pentru Empire Events, consultă și:

meniurile fotografiile website facebook inapoi sus

Complet gratuit, solicită ofertă de la Empire Events

Fără comision sau alte taxe

Contact direct, fără intermediari

Nume:
Email:
Telefon:
CE SE ÎNTÂMPLĂ MAI DEPARTE?

Solicitarea este trimisă către reprezentantul localului. Acesta te va contacta direct, prin email sau telefon. Citește Informarea GDPR.

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro

0727-745-589