— LOCAȚII PREMIUM RECOMANDATE —

sigla

Gaia Boutique Club

Categorie: Club
Floreasca, Calea Floreasca nr. 111-113, Bucuresti  
0723-610-933
Capacitate
min 60 / max 400 invitați
Website direct
vizitează
Parcare
Proprie
INFORMAȚII ACTUALIZATE MAI 2019

Cu o experienta de 12 ani, brand-ul Gaia Boutique Club este tot ce aveti nevoie pentru reusita oricarui tip de eveniment.

Situat pe Calea Floreasca, in zona de Nord a Bucurestiului, dispune de un design eclectic, oferind cadrul perfect pentru un eveniment atipic si unic, cu o capacitate de 400 de persoane standing si 60 de persoane sitting. In functie de profilul evenimentului pe care doriti sa il organizati, setup-ul salii poate fi modificat, astfel incat vom putea gazdui un numar mai mare, sau mai mic de persoane.

Bucataria este una creativa, ce poate satisface si cele mai rafinate gusturi culinare: va rasfatam cu cele mai apetisante preparate lasandu-va posibilitatea de a va personaliza si alege varianta de meniu potrivita.

Gaia Boutique Club va pune la dispozitie o echipa profesionista de event planning, creata special pentru a va oferi evenimentul mult dorit. Indiferent dacă este vorba de nuntă, botez, petrecere aniversara sau un eveniment corporate cum ar fi conferință, eveniment de presa, lansare de produs sau expoziție, îți stăm la dispoziție cu cele mai bune servicii.

Trimitem solicitarea către Gaia Boutique Club, pentru a vă contacta cu detalii.

Nume:
Email:
Telefon:
Informații/ rezervări

0723-610-933

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro