sigla

Gradina cu Lavanda

Categorie: Nunta in aer liber
Afumați, Șos. Ștefănești nr. 111, Ilfov  
0721-172-390
Capacitate
min 10 / max 140 invitați
Meniuri botez
de la 10 euro
Parcare
proprie
Website direct
vizitează
Informații actualizate decembrie 2021

Atrasi de o locatie in aer liber, superba si relaxanta, cu un aer provensal, cu miresme de lavanda, flori si iarba proaspata, am ales ca pentru voi, clientii nostri, sa continuam incepand cu luna mai povestea inceputa de Prajituresele la Gradina cu Lavanda din Afumati.

Aici puteti organiza aniversari pentru copii si adulti, petreceri corporate, cocktail-uri, cununii, nunti si botezuri.

Desigur ca pentru evenimente elegante, sofisticate, spatiul se transforma si, beneficiind de ajutorul specialistilor in decoratiuni, putem metamorfoza locul in functie de tipul de eveniment dorit.

La noi veti avea parte de petreceri relaxate, de zi, in gradina, unde copiii se pot juca in voie, iar adultii se pot bucura de un eveniment memorabil impreuna cu familia si prietenii.

Locatia beneficiaza de parcare in incinta proprietatii, muzica ambientala, servicii de curatenie.

MANCARE & BAUTURA

Puteti comanda din meniurile noastre produse proaspat pregatite. Pentru petreceri de botez, cununie, nunta puteti de asemenea alege din variantele de meniu prezentate. Putem asigura de asemenea inchirierea de mese si scaune suplimentare, corturi, ospatari si barmani.

Gasiti la noi in gradina in vitrine frigorifice cu autoservire bauturi racoritoare si bauturi alcoolice. Va punem la dispozitie pachete cu cafea, refreshments, limonade, bauturi alcoolice si nonalcoolice. La cerere, lemonade bar.

Pentru desert, putem aduce o diversitate de torturi si prajituri, de casa, cu ingrediente naturale, pe care ni le furnizeza prietenele noastre Prajituresele sau putem recomanda alti furnizori care realizeaza o mare diversitate de dulciuri de la candy-bar-uri pana la torturi cu martipan, figurine etc.

Va asteptam cu drag in Gradina cu Lavanda!

Pentru Gradina cu Lavanda, consultă și:

fotografiile website inapoi sus

Complet gratuit, solicită ofertă de la Gradina cu Lavanda

Fără comision sau alte taxe

Contact direct, fără intermediari

Nume:
Email:
Telefon:
CE SE ÎNTÂMPLĂ MAI DEPARTE?

Solicitarea este trimisă către reprezentantul localului. Acesta te va contacta direct, prin email sau telefon. Citește Informarea GDPR.

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro

0721-172-390