sigla

Gradina cu Lavanda

Categorie: Nunta in aer liber
Afumați, Șos. Ștefănești nr. 111, Ilfov  
0721-172-390
Capacitate
min 20 / max 300 invitați
Meniuri nuntă
de la 30 euro
Meniuri botez
de la 30 euro
Parcare
proprie
Website direct
vizitează
Informații actualizate iunie 2022

Gradina cu Lavanda este o locatie in aer liber, verde, intinsa pe 2000 mp, superba si relaxanta, cu un aer provensal, cu miresme de lavanda, flori si iarba proaspata. Un loc non conformist si plin de natura, unde salcia, nucul, arbustii, pajistile fac casa buna cu perne colorate, elemente din lemn, baloti de paie cu covoare tesute manual sau masute cochete asezate de colo colo. Doua foisoare inchise, dau confort locatiei atat cand soarele e prea puternic, cat si in caz ca norii se scutura sub greutatea picaturilor de ploaie.

Aici organizam pentru voi nunti, botezuri, cununii, aniversari pentru copii si adulti, petreceri corporate, cocktail-uri, degustari de vinuri, petreceri tematice etc.

Desigur ca pentru evenimente elegante, sofisticate, spatiul se transforma si, beneficiind de ajutorul specialistilor in decoratiuni, putem metamorfoza locul in functie de tipul de eveniment dorit.

La noi veti avea parte de petreceri relaxate, in gradina, unde copiii se pot juca in voie, iar adultii se pot bucura de un eveniment memorabil impreuna cu familia si prietenii cu dans si mancare buna.

Locatia beneficiaza de parcare in incinta proprietatii, muzica ambientala, servicii de curatenie.

MANCARE & BAUTURA

O mare varietate de meniuri la farfurie sau bufete va asteapta in gradina noastra. Pentru petreceri de botez, cununie, nunta puteti de asemenea alege din variantele de meniu prezentate, dar desigur ca vom personaliza impreuna cu dvs si in functie de preferinte.

Putem asigura de asemenea inchirierea de mese si scaune suplimentare, corturi, ospatari si barmani.

Gasiti la noi pachete cu cafea, refreshments, limonade, bauturi alcoolice si nonalcoolice. La cerere, va oferim candybar, lemonade bar, decoratiuni, baloane, ursitoare, magicieni, animatori etc.

Pentru desert va prezentam alternative de torturi si prajituri de casa, cu ingrediente naturale, pe care ni le furnizeza prietenele noastre Prajituresele sau putem recomanda alti furnizori ai nostri care realizeaza o mare diversitate de dulciuri de la candy-bar-uri pana la torturi cu martipan, figurine etc.

Va asteptam cu drag in Gradina cu Lavanda!

OFERTE ȘI MENIURI 2022 / 2023 - NUNȚI, BOTEZURI

MENIURI NUNTĂ - începând de la 30 euro MENIURI BOTEZ - începând de la 30 euro MENIURI CUNUNIE - începând de la 30 euro
Pentru oferte personalizate contactați localul și menționați LOCALURI.ro
Vezi toate meniurile

Pentru Gradina cu Lavanda, consultă și:

meniurile fotografiile website facebook inapoi sus

Complet gratuit, solicită ofertă de la Gradina cu Lavanda

Fără comision sau alte taxe

Contact direct, fără intermediari

Nume:
Email:
Telefon:
CE SE ÎNTÂMPLĂ MAI DEPARTE?

Solicitarea este trimisă către reprezentantul localului. Acesta te va contacta direct, prin email sau telefon. Citește Informarea GDPR.

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro

0721-172-390