— LOCAȚII PREMIUM RECOMANDATE —

sigla

Ici Et La

Otopeni, Șos. Odăii nr. 26-30 (Centura București), Otopeni  
0774-636-294
Capacitate
min 10 / max 230 invitați
Parcare
da
Website direct
vizitează
INFORMAȚII ACTUALIZATE OCTOMBRIE 2019

Ici et La este un restaurant frantuzesc situat foarte aproape de Bucuresti, intr-o locatie de vis. Cu un spatiu generos si o piscina excelenta, Vanessa si Philippe Dupre va primesc intr-o atmosfera prietenoasa in stil francez.

Ici et La vă oferă un serviciu de catering pentru firme sau persoane fizice, sub forma unor cocktail-uri bufet, coffee break-uri, mese business, botezuri, nunți, etc.

NUNTĂ ȘI BOTEZ. Dispunem de o listă de meniuri prestablite dar există și opțiunea personalizării meniurilor în funcție de gusturi și de bugetul disponibil. Bucătărie românească sau internațională cu posibilitatea oferirii unui meniu personalizat.

MASĂ DE AFACERI. Pentru mesele de afaceri vă propunem preparate de bucătărie franțuzească, internațională sau românească.

COCKTAIL. Există mai multe opțiuni pentru organizarea de cocktail-uri: reci 5 / 8 / 10 bucăți, reci plus un preparat cald cu preț separat pentru băuturi fără alcool, vin românesc sau francez, alcool, șampanie.

PREPARATE PENTRU MASĂ. Preparatele pentru masă sunt o soluție excelentă pentru evenimentele de la birou. Vă propunem o serie de meniuri ce includ aperitiv, fel principal, desert și în anumite cazuri, servirea de brânză franțuzească.

COFFEE BREAK. Vă propunem organizarea unor pauze de cafea acompaniate de gustări dulci sau dulci și sărate cu produse de patiserie și biscuiți pregătiți la restaurant, precum și gustări exclusiv sărate.

Pentru evenimente, vă rugăm sunați la 0774.636.294 - Maria Mirea.

Trimitem solicitarea către Ici Et La, pentru a vă contacta cu detalii.

Nume:
Email:
Telefon:
Informații/ rezervări

0774.636.294

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro