sigla

Imperial Ballrooms

Aviaţiei, Pipera, Str. Avionului nr. 9, Bucuresti  
0764-118-347, 0751-291-020, 0724-212-040
Capacitate
min 70 / max 300 invitați
Parcare
proprie
Website direct
vizitează
INFORMAȚII ACTUALIZATE IUNIE 2020

Imperial este brand-ul de care aveti nevoie pentru reusita oricarui tip de eveniment din viata voastra. Un cadru elegant, rafinat, exclusivist, unde de fiecare data veti simti nevoia sa reveniti.

Va oferim trei saloane decorate in stil aristocrat de catre designeri de top: Elisabeta, Ludovic si Victoria - situate in zona rezidentiala Aviatiei/ Pipera.

Veti face cunostinta cu o echipa formata din profesionisti pasionati cu o experienta relevanta in industria evenimentelor de top care va vor sta la dispozitie atat in perioada de organizare, cat si pe intreaga durata a evenimentului.

EVENIMENTE REUSITE! Nunti, botezuri, cununii, petreceri corporate sau petreceri aniversare, conferinte, seminarii, lansari de produse, expozitii, baluri, banchete, targuri, concerte live, degustari de vinuri.

ARTA CULINARA. Bucataria proprie poate satisface cele mai rafinate gusturi culinare. Rasfatam clientii cu cele mai apetisante preparate lasandu-le posibilitatea de a-si personaliza si alege singuri varianta de meniu potrivita. Meniuri variate, concepute de maestrii bucatari atat din bucataria traditionala dar si internationala. Puteti savura fiecare sortiment la degustarile organizate special pentru clientii nostri.

OSPITALITATE, CAPACITATE. Saloanele Imperiale reusesc sa impresioneze printr-un design luxuriant, dar si prin atmosfera calda si prietenoasa, precum si prin o delimitare atenta a saloanelor, putand gazdui intre 80 - 500 persoane. Parcarea generoasa (peste 150 locuri), pazita, va scuteste de grija gasirii unui loc de parcare.

Spatiul centrului nostru de evenimente din Aviatiei/ Pipera este structurat in trei parti atent delimitate cu spatii de primire individuale tip lounge, personalizate cu gust.

Trimitem solicitarea către Imperial Ballrooms.

Nume:
Email:
Telefon:
Informații/ rezervări

0764.118.347, 0751.291.020, 0724.212.040

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro