sigla

Imperial One

Grozăveşti, Orhideea, Șos. Orhideelor nr. 1, Bucuresti  
0749-637-368
Capacitate
min 40 / max 1000 invitați
Meniuri nuntă
de la 59 euro
Meniuri botez
de la 45 euro
Parcare
proprie
Website direct
vizitează
Informații actualizate iunie 2022

Unic prin design si versatilitate, Imperial ONE va ofera 4 variante de spatii perfect dotate, destinate evenimentelor din viata dumneavoastra, saloanele: Arena One, Victoria One, Ludovic One si Vert Lounge.

O echipa de profesionisti cu expertiza in industria evenimentelor va fi alaturi de dvs. pe tot parcursul experienței IMPERIAL ONE.

ARENA ONE (minim 170 pers – maxim 1000 pers). Este grandios si spectaculos, perfect pentru nuntile mari de o elegantă aparte! ARENA ONE este unic in Romania prin dotărilor sale tehnice, spectacolul de lumini, ecranele led imense si amenajarea luxurianta. ARENA ONE este locul care te lasa fara respiratie unde evenimentele capătă dimensiunea unor spectacole. ARENA ONE are capacitatea de a se transforma in ceea ce priveste dimensiunea dar si destinatia in functie de necesitatile clientilor nostri. Pentru a vizita aceasta locatie si pentru a vedea spectacolul de lumini trebuie sa aveti o programare speciala, vizionarile se fac in zile fixe stabilite de comun acord deoarece necesita asistenta cu personal tehnic.

VICTORIA One (minim 100 pers- maxim 200 pers). Elegantul salon este dedicat nuntilor de dimensiuni medii. VICTORIA ONE este amenajat in stil clasic . Candelabre cu cristale, tapetul deosebit imbinat cu lemnul masiv dar si dotarile deosebite cu lumini ambientale care va ofera optiunea de a alege culoarea in tema evenimentului, acestea sunt câteva dintre atuurile acestui salon.

LUDOVIC ONE (minim 40 pers- maxim 60 pers). Cochet si discret acest salon se potrivește perfect nuntilor intime sau cununiilor civile de dimensiuni mai mici. LUDOVIC ONE prezinta un concept modern minimalist unde arhitectii au imbinat perfect elementele de sticla si lemn masiv cu lumina ambientala.

VERT LOUNGE (minim 80 pers-maxim 120 pers). Salon destinat nuntilor de dimensiuni medii sau mici. Designul luminos si original cat si amenajarea bazata pe nuante de verde fac din VERT LOUNGE un loc cald, primitor, cu un aer proaspat, asemanator saloanelor de la curtile regale. VERT LOUNGE este versatil, având posibilitatea de a fi amenajat in diverse forme datorita obiectelor de mobilier si decoratiuni pe care vi le punem la dispozitie.

AVANTAJELE LOCATIEI IMPERIAL ONE

  • Amplasarea avantajoasa in Bucuresti (vis a vis de Orhideea Mall)
  • Bucatarie proprie
  • Parcare generoasa
  • Saloane cu capacitati de la 40 la 1000 de persoane
  • Terase (spatii pentru fumatori)
  • Event planner dedicat evenimentului
  • AUTORIZATIE ISU

OFERTE ȘI MENIURI 2022 / 2023 - NUNȚI, BOTEZURI

NUNTĂ DUMINICA - ofertă specială - 59 euro OFERTĂ NUNTĂ - la cheie, mai și noiembrie - 61 euro MENIURI NUNTĂ - începând cu 63 euro MENIURI BOTEZ - începând cu 49 euro BOTEZ DUMINICA - candy bar cadou - 45 euro
Pentru oferte personalizate contactați localul și menționați LOCALURI.ro
Vezi toate meniurile

SALOANE EVENIMENTE - Imperial One

SALON ARENA ONE
170-1000 persoane
Salon Arena Salon Arena Salon Arena Salon Arena
SALON VICTORIA ONE
100-200 persoane
Salon Victoria Salon Victoria Salon Victoria Salon Victoria
SALON LUDOVIC ONE
40-60 persoane
Salon Ludovic Salon Ludovic Salon Ludovic Salon Ludovic
SALON VERT LOUNGE
80-120 persoane
Salon Vert Lounge Salon Vert Lounge Salon Vert Lounge Salon Vert Lounge
Detaliere saloane

Pentru Imperial One, consultă și:

saloanele meniurile fotografiile website facebook inapoi sus

Complet gratuit, solicită ofertă de la Imperial One

Fără comision sau alte taxe

Contact direct, fără intermediari

Nume:
Email:
Telefon:
CE SE ÎNTÂMPLĂ MAI DEPARTE?

Solicitarea este trimisă către reprezentantul localului. Acesta te va contacta direct, prin email sau telefon. Citește Informarea GDPR.

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro

0749-637-368