— LOCAȚII PREMIUM RECOMANDATE —

sigla

Jubile The Ballroom

Locatie nunta botez, Ballroom
Bucuresti - Zona Pipera, Sos. Pipera nr. 48 HARTĂ ◾ Zona Decebal, Sos. Mihai Bravu nr. 223 HARTĂ
0730-733-240, 0749-900-999
Capacitate
min 50 / max 220 invitați
Parcare
da
Website direct
vizitează
INFORMAȚII ACTUALIZATE MARTIE 2018

Jubile The Ballroom este mai mult decat un organizator de evenimente. Prin experienta noastra punem la dispozitia clientilor o gama larga de produse si servicii personalizabile, alaturi de suportul nostru pentru consultanta completa, o echipa ce poate crea, structura si superviza cu un nivel inalt de profesionalism, originalitate, eficineta si flexibilitate.

Cu un numar de 5 saloane pozitionate in zone cheie (Decebal, Pipera), cu suprafete si capacitati diferitei si cu pachete flexibile, adaptate nevoilor fiecarui client in parte, Jubile The Ballroom iti va oferi o experienta memorabilia a evenimentului tau unic.

Pe lista avantajelor se mai numara facilitati de ultima ora si cele mai bune servicii personalizate, eliminarea taxei de sala si ce a ospatarilor, bucatarii proprii, acces facil catre mijloacele de transport in comun. Coordonatorul evenimentului te va ajuta sa planifici totul pana in cele mai mici detalii pentru a avea un eveniment fara cusur.

In calitate de Furnizor Ofical al Casei Regale a Romaniei am putut intodeauna sa ne ridicăm la standarde ridicate, reusind cu succes imbinarea respectarii unui inalt grad de rafinament al serviciilor cu desfasuarea oricarui angajament intr-un mod eficent si productiv.

Prestigiul pe care l-am castigat de-alungul anilor ne obliga sa mentinem intotdeauna cele mai ridicate standarde in tot ceea ce facem, cuvantul nostru de ordine fiind “calitate”, atat a preparatelor cat si a serviciilor si respectarea promisiunii facute!

Traieste si tu experinta Jubile The Ballroom!

Trimitem solicitarea către Jubile The Ballroom, pentru a vă contacta cu detalii.

Nume:
Email:
Telefon:
Informații/ rezervări

0730.733.240, 0749.900.999

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro