sigla

Mercure Bucharest City Center

Romana, Central, Str. George Enescu nr. 15-17A, Bucuresti  
0372-426-012
Capacitate
min 30 / max 85 invitați
Preț meniu
de la 79 euro
Parcare
30 de locuri in subteran
Website direct
vizitează
INFORMAȚII ACTUALIZATE IUNIE 2020

Oamenii inspirati colectioneaza amintiri @ Mercure Bucharest City Center! Avem grija ca evenimentele speciale din viata ta sa se transforme in clipe de colectie, pe care le imparti cu cei dragi pentru totdeauna.

Fie ca este vorba despre nunta, botez, aniversare, onomastica sau un alt eveniment pe care doresti sa il celebrezi, iti punem la dispozitie atat intreaga expertiza a unei echipe de profesionisti talentati si dedicati, cat si farmecul celui mai chic, prietenos si primitor boutique hotel din centrul Bucurestiului.

Evenimentul tau, in grija unei echipe de profesionisti pasionati.

Oferim pachete de eveniment incepand de la 79 Euro/persoana, ce includ decoratiunile - fete de masa, huse scaune, aranjamente florale - cat si elementele de design personalizat - placute nominale pe mese, meniuri, lista invitatilor, schita salii si aranjamentul la mese.

Iti punem la dispozitie o sesiune de degustare cu meniul personalizat pe gustul tau si de asemenea, indiferent de optiunea ta, primesti un tort delicios, cadou din partea casei.

Bucura-te de tot confortul elegantului boutique hotel, situat pe strada George Enescu, in apropiere de Ateneul Roman si de Calea Victoriei. Design-ul este inspirat de personalitatea si opera marelui compozitor, conferind astfel un aer artistic, plin de farmec si armonie muzicala.

Sa inceapa petrecerea!

OFERTE ȘI MENIURI 2020 / 2021 - NUNȚI, BOTEZURI

Te bucuri de cazare gratuita in noaptea evenimentului, in camera Privilege cu mic dejun inclus, pentru doua persoane. Invitatii tai beneficiaza si ei de tarife preferentiale pentru cazare si, nu in ultimul rand, parcarea este gratuita, in parcarea subterana a hotelului, ce dispune de pana la 30 de locuri.

EVENIMENTE PRIVATE - meniuri începând de la 79 euro Vezi toate meniurile

Pentru Mercure Bucharest City Center, consultă și:

meniuri nuntă - botez

galerie foto

website direct

profil facebook

inapoi sus

Trimitem solicitarea către Mercure Bucharest City Center.

Nume:
Email:
Telefon:
Informații/ rezervări

0372.426.012

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro