— LOCAȚII PREMIUM RECOMANDATE —

sigla

Mercure Bucharest City Center

Categorie: Ballroom, Hotel nunta
Romana, Central, Str. George Enescu, nr. 15-17A, Bucuresti  
0372-426-012
Capacitate
min 30 / max 85 invitați
Parcare
30 de locuri in subteran
Website direct
vizitează
INFORMAȚII ACTUALIZATE OCTOMBRIE 2019

Oamenii inspirati colectioneaza amintiri @ Mercure Bucharest City Center! Avem grija ca evenimentele speciale din viata ta sa se transforme in clipe de colectie, pe care le imparti cu cei dragi pentru totdeauna.

Fie ca este vorba despre nunta, botez, aniversare, onomastica sau un alt eveniment pe care doresti sa il celebrezi, iti punem la dispozitie atat intreaga expertiza a unei echipe de profesionisti talentati si dedicati, cat si farmecul celui mai chic, prietenos si primitor boutique hotel din centrul Bucurestiului.

Evenimentul tau, in grija unei echipe de profesionisti pasionati.

Oferim pachete de eveniment incepand de la 49 Euro/persoana, ce includ decoratiunile - fete de masa, huse scaune, aranjamente florale - cat si elementele de design personalizat - placute nominale pe mese, meniuri, lista invitatilor, schita salii si aranjamentul la mese.

Iti punem la dispozitie o sesiune de degustare cu meniul personalizat pe gustul tau si de asemenea, indiferent de optiunea ta, primesti un tort delicios, cadou din partea casei.

Bucura-te de tot confortul celui mai elegant boutique hotel.

Situat pe strada George Enescu, in apropiere de Ateneul Roman si de Calea Victoriei, Mercure Bucharest City Center este cel mai nou si mai elegant boutique hotel din centrul Bucurestiului. Design-ul hotelului si al restaurantului sunt inspirate de personalitatea si opera marelui compozitor, conferind intregului spatiu un aer artistic, plin de farmec si armonie muzicala.

Te bucuri de cazare gratuita in noaptea evenimentului, in camera Privilege cu mic dejun inclus, pentru doua persoane. Invitatii tai beneficiaza si ei de tarife preferentiale pentru cazare si, nu in ultimul rand, parcarea este gratuita, in parcarea subterana a hotelului, ce dispune de pana la 30 de locuri.

Sa inceapa petrecerea!

OFERTE ȘI MENIURI 2019 / 2020 - NUNȚI, BOTEZURI

MENIURI EVENIMENTE CHIC - DE LA 59 EURO
Vezi toate meniurile

Trimitem solicitarea către Mercure Bucharest City Center, pentru a vă contacta cu detalii.

Nume:
Email:
Telefon:
Informații/ rezervări

0372.426.012

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro