Mercure Bucharest City Center

sigla
Romana, Central, Str. George Enescu nr. 15-17A, Bucuresti  
0372-426-012

Capacitate

min 30 / max 85 invitați

Meniuri botez

de la 79 euro

Parcare

30 de locuri in subteran

Website direct

vizitează
Actualizare info decembrie 2023

Oamenii inspirati colectioneaza amintiri @ Mercure Bucharest City Center! Avem grija ca evenimentele speciale din viata ta sa se transforme in clipe de colectie, pe care le imparti cu cei dragi pentru totdeauna.

Fie ca este vorba despre nunta, botez, aniversare, onomastica sau un alt eveniment pe care doresti sa il celebrezi, iti punem la dispozitie atat intreaga expertiza a unei echipe de profesionisti talentati si dedicati, cat si farmecul celui mai chic, prietenos si primitor boutique hotel din centrul Bucurestiului.

Evenimentul tau, in grija unei echipe de profesionisti pasionati.

Oferim pachete de eveniment incepand de la 79 Euro/persoana, ce includ decoratiunile - fete de masa, huse scaune, aranjamente florale - cat si elementele de design personalizat - placute nominale pe mese, meniuri, lista invitatilor, schita salii si aranjamentul la mese.

Iti punem la dispozitie o sesiune de degustare cu meniul personalizat pe gustul tau si de asemenea, indiferent de optiunea ta, primesti un tort delicios, cadou din partea casei.

Bucura-te de tot confortul elegantului boutique hotel, situat pe strada George Enescu, in apropiere de Ateneul Roman si de Calea Victoriei. Design-ul este inspirat de personalitatea si opera marelui compozitor, conferind astfel un aer artistic, plin de farmec si armonie muzicala.

Sa inceapa petrecerea!

OFERTE ȘI MENIURI  ·  2023 / 2024

Te bucuri de cazare gratuita in noaptea evenimentului, in camera Privilege cu mic dejun inclus, pentru doua persoane. Invitatii tai beneficiaza si ei de tarife preferentiale pentru cazare si, nu in ultimul rand, parcarea este gratuita, in parcarea subterana a hotelului, ce dispune de pana la 30 de locuri.

Pentru oferte și meniuri personalizate, contactați localul și menționați LOCALURI.ro
Arată-mi ofertele

Pentru Mercure Bucharest City Center, consultă și:

fotografiile website facebook inapoi sus

SOLICITĂ OFERTĂ
de la Mercure Bucharest City Center

Gratuit, fără comision sau alte taxe

Contact direct, fără intermediari

Nume:
Email:
Telefon:
CE SE ÎNTÂMPLĂ MAI DEPARTE?

Solicitarea este trimisă către reprezentantul localului. Acesta te va contacta direct, prin email sau telefon. Citește Informarea GDPR.

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro

0372-426-012