sigla

Palatul Noblesse

Piata Rosetti, Str. Sfintilor nr. 7, Bucuresti  
0749-232-311
Capacitate
min 20 / max 100 invitați
Parcare
60 locuri
Website direct
vizitează
Informații actualizate iunie 2022

Palatul Noblesse reprezinta o adevarata bijuterie arhitecturala care pastreaza vie amintirea vremurilor de alta data, o locatie inedita pentru evenimente memorabile.

Amplasat in centrul Bucurestiului, in imediata apropiere a Bisericii Sfintilor, Palatul Noblesse este una dintre primele constructii in stil eclectic, construit in anul 1881, dupa planurile celebrului arhitect, Alexandru Savulescu.

Interioarele sale elegante, imbracate in culori si lumini calde, unde totul este amenajat intr-o armonie perfecta, vor accentua importanta unui moment atat de special in viata voastra.

Palatul dispune de o curte generoasa de aproximativ 600 mp, o oaza de verdeata si intimitate, ideala pentru pentru momentele de socializare si relaxare sau chiar pentru o nunta sau un botez in aer liber.

DE CE SĂ ALEGI PALATUL NOBLESSE?

  • Clădire monument istoric, care dateaza din secolul XIX, complet restaurată și consolidată la cele mai înalte standarde, unic în Europa, un adevărat centru de evenimente, artă și design, recunoscut de diferite organizații la nivel național și international
  • Locație premium centrală (situat în centrul Bucureștiului, la doar 5 minute de Universitate)
  • Spatii versatile pe diferite stiluri, care asigura intimitate si posibilitatea organizarii unor evenimente unice si memorabile
  • Experiența a sute de evenimente de succes organizate pentru cele mai importante companii din toate domeniile, cat si evenimente private (nunti, botezuri, petreceri aniversare)
  • Locuri de parcare in imediata vecinatate
  • O curte generoasa de 600 mp, o oază de verdeață și intimidate
  • Dormitor in stil clasic cu un aer romantic, care va fi pus la dispozitia mirilor sau a parintilor bebelusului pentru a le asigura confort deplin
  • Biserica Sfinților, care dateaza din secolul XVII, unica din punct de vedere architectural, aflata peste drum de Palatul Noblesse
  • Event Manager dedicat evenimentului vostru

Fiecare eveniment organizat in cadrul Palatului Noblesse este unic, personalizat pana la cel mai mic detaliu conform preferintelor clientilor nostri!

Va invitam sa ne vizitati pentru a va convinge pe deplin de frumusetea acestui spatiu si de serviciile pe care vi le putem oferi.

Pentru Palatul Noblesse, consultă și:

fotografiile website facebook inapoi sus

Complet gratuit, solicită ofertă de la Palatul Noblesse

Fără comision sau alte taxe

Contact direct, fără intermediari

Nume:
Email:
Telefon:
CE SE ÎNTÂMPLĂ MAI DEPARTE?

Solicitarea este trimisă către reprezentantul localului. Acesta te va contacta direct, prin email sau telefon. Citește Informarea GDPR.

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro

0749-232-311