— LOCAȚII PREMIUM RECOMANDATE —

sigla

Residence Hotels

Domenii, Str. Alexandru Constantinescu nr. 33, Bucuresti  
0733-702-324
Capacitate
min 10 / max 400 invitați
Website direct
vizitează
INFORMAȚII ACTUALIZATE MAI 2019

Marca stilului distins - Hotelurile Residence sunt hoteluri boutique de patru stele superior. Reprezinta acel loc unic în care oamenii se intalnesc in momentele care le pot defini destinul si imprumuta stil si caracter oricarui moment special.

Ziua nuntii Dumneavoastra este speciala pentru noi si ne mandrim cu faptul ca acordam atentie fiecarui aspect, fiecarui detaliu. Pentru organizarea unei zile perfecte importante sunt ceremonia religioasă și locația aleasă pentru a sărbători cu cei apropiați acest moment special din viața dumneavoastră.

Dacă veți hotărî să aniversați cea mai frumoasă zi din viața dumneavoastră într-un loc extraordinar veți fi încântați de bucătăria de înaltă clasă, ambientul select, personalul pregătit și aranjamente florale elegante realizate de partenerul nostru Floria Events. În aceste locuri minunate puteți organiza cele mai importante evenimente din viața dumneavoastră: botezuri, nunti, mese festive, receptii, cocktail-uri.

Preparatele noastre sunt inspirate din bucătăria românească și internațională. Punem la dispoziția clienților noștri rețete aduse din cele mai îndepărtate colțuri ale lumii pentru a descoperi noi gusturi și arome. Barul oferă o gamă larga de băuturi rafinate, cocktailuri și fresh-uri proaspete de fructe si legume.

Hotel Domenii Plaza

În Hotelul Domenii Plaza avem două săli de evenimente. Este vorba despre Restaurantul Citroniers și Sala Domenii, asociată cu o terasă în aer liber, Terasa Astrodom, la ultimul etaj al hotelului. Aceste locații speciale completează într-un mod fericit tabloul unei nunți de vis.

Hotel Arc de Triomphe

Hotelul Arc de Triomphe are 3 săli de evenimente: Sala Victoria, Sala Panoramic și restaurantul Oliviers. Vă doriți o nuntă de vis? Locațiile speciale de la Hotel Arc de Triomphe sunt rama specială care completează în mod fericit tabloul unei nunți de vis.

La Conac

Ce ați spune de o locație cu specific românesc unde puteți să organitați cea mai frumoasă petrecere din viața voastră? Poveștile despre nunțile și botezurile autentice românești sunt asezonate cu ii frumoase, cu flori de câmp și cu bucate din bucătăria unei bunici pricepute.

Dacă doriți o astfel de petrecere, o zi perfectă cu tradiții românești și bucate boierești vă recomandăm La Conac, o locație specială pentru o nuntă de vis românească.

Informații/ rezervări

0733-702-324

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro