sigla

Restaurant Dines

Categorie: Restaurant nunta
Parcul Carol, Str. Cuțitul de Argint nr. 12 (Parcul Carol, lângă Arenele Romane), Bucuresti  
0213-362-474, 0723-634-741
Capacitate
min 10 / max 120 invitați
Preț meniu
de la 212 lei
Website direct
vizitează
INFORMAȚII ACTUALIZATE IUNIE 2020

Restaurantul Dines este situat in Parcul Carol, din Bucuresti, langa Arenele Romane, intr-un cadru natural deosebit, inconjurat de o oaza de liniste, prospetime si verdeata.

Restaurantul Dines face parte din grupul de firme DINES, cu traditie in industria alimentara.

Locatia dispune de doua saloane, de 120 si 50 locuri, de terasa si foisor, precum si de spatiu exterior de joaca, special amenajat pentru copii.

Va putem oferi consiliere privind organizarea la standarde inalte a oricarui eveniment: nunti, botezuri, cununii, petreceri pentru copii, onomastici, Balul Bobocilor, petreceri private, parastase, banchete de absolvire, karaoke party, petrecerea burlacilor / burlacitelor, petreceri de Halloween, petreceri de Craciun, petreceri de Revelion.

Restaurantul Dines dispune de izolare fonica, aer conditionat, climatizare, sistem de sonorizare, videoproiector, ecran de proiectie, acces gratuit la internet prin wireless. Este dotat cu o bucatarie moderna, in conformitate cu normele UE. Echipa Dines este formata din personal calificat, cu experienta, instruit sa indeplineasca si cele mai exigente cerinte.

La Restaurantul Dines gasiti flexibilitate maxima: va putem oferi orice fel de mancare, chiar daca acesta nu apare in meniul standard. Este suficient sa va exprimati dorinta si maestrul nostru bucatar va va pregati preparatele solicitate.

OFERTE ȘI MENIURI 2020 / 2021 - NUNȚI, BOTEZURI

MENIURI EVENIMENT - oferte începând de la 212 lei Vezi toate meniurile

Trimitem solicitarea către Restaurant Dines.

Nume:
Email:
Telefon:
Informații/ rezervări

0213-362-474, 0723-634-741

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro