sigla

Restaurant Pescarus

Categorie: Restaurant nunta
Herăstrău, Aleea Pescăruș Herăstrău, Bucuresti  
0730-188-599
Capacitate
min 10 / max 350 invitați
Preț meniu
de la 105 lei
Parcare
da
Website direct
vizitează
INFORMAȚII ACTUALIZATE IUNIE 2020

Din 1939 și până acum, Restaurantul Pescăruș este în topul listei atunci când te gândești la un restaurant din București și mai mult, la un restaurant aflat pe malul Lacului Herăstrău.

Restaurantul Pescăruș a constituit mereu un punct de referință, reprezentând locul despre care toată lumea știe, unde poți vedea actori, cântăreți și celebrități și unde te simți bine, indiferent dacă vii la un eveniment, organizezi unul sau poate îți place să iei prânzul alături de colegi, iar în weekend să-i scoți pe cei dragi la o masă în Herăstrău!

Din 2015, fiind acum sub umbrela City Grill, te așteptăm într-un decor nou, mult mai confortabil, care aduce aminte de restaurantele pescărești și mediteraneene din întreaga lume. Am încercat să creăm o atmosferă relaxantă, care să se potrivească decorului natural, parcului și lacului Herăstrău.

Oricând îți dorești să organizezi un eveniment într-un restaurant din București, fie că este vorba de o seară corporate sau o nuntă, de exemplu, îți stau la dispoziție cu cele mai bune idei și meniuri pentru momente speciale.

Trimitem solicitarea către Restaurant Pescarus.

Nume:
Email:
Telefon:
Informații/ rezervări

0730-188-599

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro