Restaurant Pescăruș

sigla
Herăstrău, Aleea Pescăruș Herăstrău, Bucuresti  
0725-558-611
Categorie: Restaurant nunta

Capacitate

min 10 / max 350 invitați

Meniuri nuntă

de la 77 euro

Meniuri botez

de la 240 lei

Parcare

da

Website direct

vizitează
Actualizare info decembrie 2023

Din 1939 și până acum, Restaurantul Pescăruș este în topul listei atunci când te gândești la un restaurant din București și mai mult, la un restaurant aflat pe malul Lacului Herăstrău.

Restaurantul Pescăruș a constituit mereu un punct de referință, reprezentând locul despre care toată lumea știe, unde poți vedea actori, cântăreți și celebrități și unde te simți bine, indiferent dacă vii la un eveniment, organizezi unul sau poate îți place să iei prânzul alături de colegi, iar în weekend să-i scoți pe cei dragi la o masă în Herăstrău!

Din 2015, fiind acum sub umbrela City Grill, te așteptăm într-un decor nou, mult mai confortabil, care aduce aminte de restaurantele pescărești și mediteraneene din întreaga lume. Am încercat să creăm o atmosferă relaxantă, care să se potrivească decorului natural, parcului și lacului Herăstrău.

Oricând îți dorești să organizezi un eveniment într-un restaurant din București, fie că este vorba de o seară corporate sau o nuntă, de exemplu, îți stau la dispoziție cu cele mai bune idei și meniuri pentru momente speciale.

OFERTE ȘI MENIURI  ·  2023 / 2024

CHRISTMAS PARTY - meniuri diverse, de la 149 lei NUNTĂ LA PESCĂRUȘ - promenadă, masă, dans de la 77 euro MENIURI EVENIMENTE - cu 3 feluri, de la 320 lei MENIURI EVENIMENTE - cu 2 feluri, de la 240 lei
Pentru oferte și meniuri personalizate, contactați localul și menționați LOCALURI.ro
Arată-mi ofertele

Pentru Pescăruș, consultă și:

meniurile fotografiile website facebook inapoi sus

SOLICITĂ OFERTĂ
de la Restaurant Pescăruș

Gratuit, fără comision sau alte taxe

Contact direct, fără intermediari

Nume:
Email:
Telefon:
CE SE ÎNTÂMPLĂ MAI DEPARTE?

Solicitarea este trimisă către reprezentantul localului. Acesta te va contacta direct, prin email sau telefon. Citește Informarea GDPR.

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro

0725-558-611