sigla

RIN Airport Hotel

Otopeni, Calea Bucureştilor nr. 255 A, Otopeni  
0731-111-443
Capacitate
min 10 / max 250 invitați
Parcare
proprie
Website direct
vizitează
INFORMAȚII ACTUALIZATE IUNIE 2020

Clasificat la 4 stele, RIN Airport Hotel este o locație modernă, amplasată în proximitatea Aeroportului Internațional Henri Coandă, cu experienţă vastă în organizarea şi găzduirea de evenimente.

Hotelul pune la dispoziție 3 săli pentru evenimente, cu capacități între 10 și 250 de persoane şi nu mai puțin de 258 de camere unde oaspeţii se pot odihni în linişte dupa încheierea evenimentelor.

Evenimentele dumneavoastră sunt mai mult decât niște simple petreceri, sunt momente unice, speciale. Iar când acestea au loc la RIN Airport Hotel, noi ne propunem să transformăm fiecare dorință în realitate. Echipa noastră de profesioniști se va asigura că nu veți avea nicio grijă legată de organizare, astfel încât să puteți să vă bucurați cu adevărat de petrecere.

Locația rafinată, ambientul select, atenția la detalii și savoarea preparatelor sunt doar câteva dintre motivele care fac din RIN Airport Hotel soluţia perfectă pentru organizarea evenimentului dumneavoastră. Vă așteptăm în incinta locației noastre pentru a vă convinge!

Pentru RIN Airport Hotel, consultă și:

meniuri nuntă - botez

galerie foto

website direct

inapoi sus

Trimitem solicitarea către RIN Airport Hotel.

Nume:
Email:
Telefon:
Informații/ rezervări

0731-111-443

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro