— LOCAȚII PREMIUM RECOMANDATE —

sigla

AMG - Saloane de evenimente

Categorie: Restaurant nunta
Pantelimon, Sos. Pantelimon nr. 450, Bucuresti  
0799-787-372
Capacitate
min 50 / max 180 invitați
Parcare
proprie
Website direct
vizitează
INFORMAȚII ACTUALIZATE OCTOMBRIE 2019

Saloanele AMG sunt perfecte pentru evenimentul tau, fie ca este vorba de o petrecere privata (nunta, botez sau chiar aniversare) sau de un eveniment corporate (conferinta, gala, lansare de produse). Iti punem la dispozitie un set de servicii complete, pentru ca tu sa te poti bucura de fiecare moment al evenimentului.

Echipa noastra de profesionisti transforma fiecare eveniment intr-o amintire de neuitat si sunt pregatiti sa preintampine orice problema sau dorinta. Iti oferim servicii diversificate, oferte personalizate si siguranta deplina ca evenimentul tau va fi de nota 10.

Design-ul interior al salonului Chateau si atmosfera rafinata, care te poarta cu gandul la vastele sali de ceremonie ale castelelor, sunt imbogatite de stralucirea candelabrelor si de elementele decorative cu adevarat speciale. Salonul beneficiaza de o terasa privata, cu o panorama perfecta pentru cele mai reusite fotografii. Suprafata: 400mp.

Design-ul salonului Provence este creat intr-o cromatica echilibrata, imbogatit cu arcade romantice si picturile inspirate de gradini luxuriante. Ambianta calda, primitoare si rafinata este atuul perfect. Sala este 100% personalizabila, deoarece luminile arhitecturale pot fi adaptate in functie de tema evenimentului si de culorile preferate. Salonul beneficiaza de o terasa privata, perfecta pentru relaxare si socializare. Suprafata: 400mp.

Trimitem solicitarea către AMG - Saloane de evenimente, pentru a vă contacta cu detalii.

Nume:
Email:
Telefon:
Informații/ rezervări

0799.787.372

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro