AMG - Saloane de evenimente

sigla
Pantelimon, Sos. Pantelimon nr. 450, Bucuresti  
0799-787-372

Invitați

min 50 / max 180

Parcare

proprie

Meniuri nuntă

de la 59 euro

Meniuri botez

de la 49 euro

Saloanele AMG sunt perfecte pentru evenimentul tau, fie ca este vorba de o petrecere privata (nunta, botez sau chiar aniversare) sau de un eveniment corporate (conferinta, gala, lansare de produse). Iti punem la dispozitie un set de servicii complete, pentru ca tu sa te poti bucura de fiecare moment al evenimentului.

Echipa noastra de profesionisti transforma fiecare eveniment intr-o amintire de neuitat si sunt pregatiti sa preintampine orice problema sau dorinta. Iti oferim servicii diversificate, oferte personalizate si siguranta deplina ca evenimentul tau va fi de nota 10.

Design-ul interior al salonului Chateau si atmosfera rafinata, care te poarta cu gandul la vastele sali de ceremonie ale castelelor, sunt imbogatite de stralucirea candelabrelor si de elementele decorative cu adevarat speciale. Salonul beneficiaza de o terasa privata, cu o panorama perfecta pentru cele mai reusite fotografii. Suprafata: 400mp.

Design-ul salonului Provence este creat intr-o cromatica echilibrata, imbogatit cu arcade romantice si picturile inspirate de gradini luxuriante. Ambianta calda, primitoare si rafinata este atuul perfect. Sala este 100% personalizabila, deoarece luminile arhitecturale pot fi adaptate in functie de tema evenimentului si de culorile preferate. Salonul beneficiaza de o terasa privata, perfecta pentru relaxare si socializare. Suprafata: 400mp.

Actualizare recentă - mai 2024

OFERTE ȘI MENIURI  ·  2024 / 2025

NUNTA ULTRA ALL INCLUSIVE - oferte de la 59 euro BOTEZ ULTRA ALL INCLUSIVE - oferte de la 49 euro
Pentru oferte și meniuri personalizate, contactați localul și menționați LOCALURI.ro
Arată-mi ofertele

SALOANE

SALON CHATEAU
100-150+ persoane
SALON PROVENCE
120-180+ persoane
Arată-mi saloanele

Pentru AMG - Saloane de evenimente, consultă și:

saloanele meniurile fotografiile website facebook inapoi sus

SOLICITĂ OFERTĂ
de la AMG - Saloane de evenimente

Gratuit, direct și fără comision

Nume:
Email:
Telefon:
CE SE ÎNTÂMPLĂ MAI DEPARTE?

Trimitem solicitarea către AMG - Saloane de evenimente, care te va contacta direct, prin email sau telefon. Citește aici termenii de utilizare.

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro

0799.787.372