— LOCAȚII PREMIUM RECOMANDATE —

sigla

Simposio Events

Obor, Str. Popa Lazăr nr. 5-25, Bucuresti  
0727-714-808
Capacitate
min 50 / max 200 invitați
Website direct
vizitează
Parcare
proprie
INFORMAȚII ACTUALIZATE IANUARIE 2019

Fiecare eveniment spune o poveste, iar cele mai frumoase povești încep la Simposio Events, unde bucuria și fericirea dansează în sala atent decorată după ideile dumneavoastră.

Suntem o echipa pasionata, pregatita si experimentata in organizarea oricarui tip de eveniment: nunti, botezuri, cununii, petreceri corporate sau petreceri aniversare, conferinte, seminarii, lansari de produse, expozitii, baluri, banchete. Lasa in grija echipei noastre detaliile si tu bucura-te de momentul frumos din viata ta.

Profesionalism si calitate - tinem cont de toate aspectele, pentru ca fiecare eveniment pe care il gazduim sa fie unul memorabil. Atenția la detalii ne caracterizează întru totul. De la organizarea evenimentului, până la cele mai atent alese meniuri, acordăm fiecărui pas importanța cuvenită ca totul să creeze un cadru perfect, de poveste, pentru evenimentul vostru.

Prin design, atmosferă cât și căldura colaboratorilor noștri suntem convinși că putem să creăm împreună amintiri de neuitat. Iar faptul că dispunem de bucătărie proprie, vă asigurăm că meniul servit va fi de cea mai bună calitate, asta reprezintă garanția calității și gustului impecabil. Lăsați-vă surprinși de varietatea și gustul delicios al meniului nostru!

SALONUL FAVOLA. O nunta de poveste in nuante de mov,culoarea pasiunii, romantismului si a emotiilor , care diminueaza tendintele egoiste si aduce intelepciune spirituala. Suprafata 300 mp, capacitate minima 70 persoane, capacitate maxima 200 seatting si 450 standing.

SALONUL CARUSO. Alege sa ai o nunta de poveste in nuante turquoise! Un salon elegant cu o vibratie aparte. Suprafata 200 mp, capacitate minima 50 persoane, capacitate maxima 170 seatting si 350 standing.

SALOANELE NOASTRE BENEFICIAZĂ DE:

  • Lumini arhitecturale
  • Garderoba
  • Climatizare cu aport de aer purificat
  • Camera bebelusului/camera miresei
  • Parcare privata
  • Bucatarie proprie

Meniurile si pachetele noastre pot fi adaptate in functie de cererile dumneavoastră, astfel incat sa va reflecte nota personală. De asemenea, bonusurile incluse in aceste pachete sunt, cu siguranta, o metoda perfecta de economisire pentru dumneavoastra, in acelasi timp bucurandu-va de servicii de inalta calitate.

CADOUL NOSTRU PENTRU TINE:

  • Cascada de fructe
  • Fantana de ciocolata
  • Taxa de servicii inclusa

Pasiunea din bucătăria noastra face ca farfuriile să fie pline de culoare, savoare și arome care încânta chiar și cele mai capricioase papile gustative.

Trimitem solicitarea către Simposio Events, pentru a vă contacta cu detalii.

Nume:
Email:
Telefon:
Informații/ rezervări

0727.714.808

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro