Toya Concept Events

sigla
Cernica, Str. Strandului nr. 101, Pantelimon  
0733-413-234

Capacitate

min 80 / max 400 invitați

Meniuri nuntă

de la 80 euro

Parcare

da

Website direct

vizitează
Actualizare info decembrie 2023

Toya Concept Events dispune de doua corturi de lux pentru evenimente, pozitionate intr-o superba zona verde si linistita, in imediata apropiere a lacului Cernica.

Datorita celor 10.000 de m2 de verde exclusiv, Toya Concept Events - Casa Cernica Ballroom & More are avantajul de a organiza evenimente in ambele corturi festive in acelasi timp, totodata mentinandu-si promisiunea de a pastra intimitatea oaspetilor si calitatea inalta a serviciilor oferite.

Spre deosebire de un spatiu inchis, integrarea cortului festiv in verdele exclusiv al Toya Concept Events - Casa Cernica Ballroom & More le permite invitatilor sa se relaxeze pe canapelele din gradina, la mesele de cocktail si sa se bucure de priveliste.

De asemenea, interiorul corturilor festive au ca avantaj flexibilitatea si crearea de personalized corners - astfel, clientii pot intra intr-un joc al imaginatiei, creand diverse elemente, cu nota personala, precum difuzarea amintirilor vizuale pe un video-proiector, amenajarea unui photo booth, a unui story corner... iar ideile pot continua.

Va asteptam cu mare drag si va garantam servicii de cea mai inalta calitate, o locatie in mijlocul naturii si o petrecere personalizata, indiferent ca aceasta este desfasurata in salonul Hulala Grand Ballroom sau Eclipse Exclusive Venue!

OFERTE ȘI MENIURI  ·  2023 / 2024

Ultimele date de sambata 10% reducere Duminica 12% reducere Vineri 17% reducere
Pentru oferte și meniuri personalizate, contactați localul și menționați LOCALURI.ro
Arată-mi ofertele

SALOANE

HULALA GRAND BALLROOM
400 persoane
Toya Events Cernica - Cortul de lux Grande Toya Events Cernica - Cortul de lux Grande Toya Events Cernica - Cortul de lux Grande Toya Events Cernica - Cortul de lux Grande
ECLIPSE EXCLUSIVE VENUE
150 persoane
Toya Events Cernica - Cortul de lux Petite Toya Events Cernica - Cortul de lux Petite Toya Events Cernica - Cortul de lux Petite Toya Events Cernica - Cortul de lux Petite
Arată-mi saloanele

Pentru Toya Concept Events, consultă și:

saloanele fotografiile website facebook inapoi sus

SOLICITĂ OFERTĂ
de la Toya Concept Events

Gratuit, fără comision sau alte taxe

Contact direct, fără intermediari

Nume:
Email:
Telefon:
CE SE ÎNTÂMPLĂ MAI DEPARTE?

Solicitarea este trimisă către reprezentantul localului. Acesta te va contacta direct, prin email sau telefon. Citește Informarea GDPR.

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro

0733-413-234