Buongiorno Italian Primaverii

sigla
Herăstrău, Primaverii, Str. Herastrau nr. 2, Bucuresti  
0725-558-611

Invitați

min 10 / max 100

Meniuri nuntă

de la 265 lei

Meniuri botez

de la 95 lei

Vino să te indrăgostesti la Trattoria Buongiorno Primăverii, un restaurant cu specific italian situat în zona parcului Herăstrău!

Îți oferim experiență unei mese culinare fine destinate oricărei ocazii, într-o atmosferă caldă și primitoare. Este locul perfect atât pentru organizarea evenimentului tău, un prânz de afaceri sau o cină romantică

Vei găsi o mulțime de feluri de mâncare specifice bucătariei italiene într-o atmosferă romantică specifică tradiției italiene - multe feluri de paste, pizza sau fructe de mare atent pregătite, alături de un vin din zone ale Italiei recunoscute pentru această licoare.

Organizează la restaurantul Buongiorno Italian Primaverii evenimentul dorit într-un cadru intim și familial, cu toți cei dragi alături: nunti, botezuri, zile de naștere, cununii civile, aniversări sau onomastici.

Actualizare recentă - mai 2024

OFERTE ȘI MENIURI  ·  2024 / 2025

MENIURI EVENIMENTE - individuale, de la 265 lei MENIURI BAUTURI - prețuri de la 75 lei OFERTE MAJORAT - meniuri de la 95 lei
Pentru oferte și meniuri personalizate, contactați localul și menționați LOCALURI.ro
Arată-mi ofertele

Pentru Buongiorno Italian Primaverii, consultă și:

meniurile fotografiile website inapoi sus

SOLICITĂ OFERTĂ
de la Buongiorno Italian Primaverii

Gratuit, direct și fără comision

Nume:
Email:
Telefon:
CE SE ÎNTÂMPLĂ MAI DEPARTE?

Trimitem solicitarea către Buongiorno Italian Primaverii, care te va contacta direct, prin email sau telefon. Citește aici termenii de utilizare.

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro

0725-558-611