— LOCAȚII PREMIUM RECOMANDATE —

sigla

Restaurant Vatra Neamului

Categorie: Romanesc, Restaurant nunta, Ballroom cu specific
Otopeni, Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 29, Baloteşti  
0213-503-320, 0725-557-555
Capacitate
min 30 / max 300 invitați
Website direct
vizitează
Parcare
proprie
INFORMAȚII ACTUALIZATE MAI 2019

Intr-o ambianta istorica, evadand din secolul XXI in Moldova de altadata, sunteti invitati intr-o ruta istorica pe itinerarul propus de restaurantul VATRA NEAMULUI.

Va veti intoarce ca intrun film, intr-o istorie miraculoasa - fara razboaie si razmerite, fara cuceritori si cuceriti.

Eroii acestei istorii vor fi nu regii barbosi, cu spada in mina, ci voievozii nostri cu plete lungi, pe care ii veti surprinde intr-o ipostaza unica. Astfel ii veti vedea prima data nu in fruntea oastei, cu chiote de lupta si razbunare, ci in capul mesei domnesti in lupta deschisa cu masa incarcata cu bucate alese.

Ambianta salilor Va vor face placuta prezenta Domniilor Voastre.

Iar pe cale culinara Va oferim o calatorie imaginara in vremea strabunilor nostri; meniul de bucate incluzind un amalgam inspirat din diverse culturi: turca, rusa, romana, etc care au marcat istoria neamului nostru, obiceiurile si traditiile.

Astfel istoria se opreste din zborul ei: atmosfera te face sa zabovesti in fata mesei cu mincaruri si bauturi domnesti, iar asezindu-te la masa nu esti un simplu consumator, ci participant activ la cea mai pasnica lupta din istoria noastra nationala: lupta cu o masa plina de bucate in fata carora nu poate rezista nimeni.

Livrari la domiciliu

Vatra Neamului livreaza si la domiciliu/ birou etc. Puteti comanda direct pe site-ul restaurantului, astfel beneficiind de un discount de 15%. Comanda se poate achita cash sau cu card, iar timpul de livrare este de 45-120 minute. Meniul il puteti accesa aici!

Informații/ rezervări

0213.503.320, 0725.557.555

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro