sigla

Vibere Events

Crângaşi, Șos. Virtuții nr. 55, Bucuresti  
0712-285-017
Capacitate
min 50 / max 150 invitați
Meniuri nuntă
de la 63 euro
Meniuri botez
de la 54 euro
Parcare
50 locuri
Website direct
vizitează
Informații actualizate mai 2022

Salut! Suntem Vibere Events, creatori de amintiri de neuitat! Vrem sa te ajutam si pe tine sa ai parte de evenimentul acela la care visezi dintotdeauna: unic, plin de emotie si fara cusur.

CE-TI OFERIM!

Doua saloane inspirate din natura si o gradina imensa, loc de joaca pentru cei mai mici dintre invitati, OPEN bar nelimitat, Cocktail-uri, Degustare gratuita meniu, TVA inclus.

Ursitoare, animatori, Kids Corner, DJ, candy bar, tort, aranjamente florale naturale (pentru mese si prezidiu), meniuri personalizate, foto-video, cabina foto, oglinda magica.

Salonul de evenimente Green e locul de care ai nevoie pentru momentele importante din viata ta! Nunta, botez, taiere mot, rupere turta, petrecere pentru copii, eveniment corporate, majorat, banchet, aniversare, petrecere privata, cocktail party, simpozion, lansare de carte, conferinta, seminar. Noi, cei de la Vibere Events iti stam la dispozitie. Capacitatea maxima a salonului este de 120 persoane.

Te visezi o mireasa cu coronita din flori pe cap si bucle lejere, intr-o rochie alba care cade libera pe trup si cu un decor desprins din basme? Salonul nostru Garden si gradina imensa, plina de verdeata, sunt perfecte pentru tine! Capacitatea maxima a salonului este de 100 persoane, iar gradina are o capacitate maxima de 150 persoane.

OFERTE ȘI MENIURI 2022 / 2023 - NUNȚI, BOTEZURI

MENIURI NUNTĂ - 3 variante, de la 63 euro MENIURI BOTEZ - 2 variante, de la 54 euro
Pentru oferte personalizate contactați localul și menționați LOCALURI.ro
Vezi toate meniurile

Pentru Vibere Events, consultă și:

meniurile fotografiile website facebook inapoi sus

Complet gratuit, solicită ofertă de la Vibere Events

Fără comision sau alte taxe

Contact direct, fără intermediari

Nume:
Email:
Telefon:
CE SE ÎNTÂMPLĂ MAI DEPARTE?

Solicitarea este trimisă către reprezentantul localului. Acesta te va contacta direct, prin email sau telefon. Citește Informarea GDPR.

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro

0712-285-017