— LOCAȚII PREMIUM RECOMANDATE —

sigla

The Old Sibiu

Categorie: Restaurant nunta
Cismigiu, Central, Str. Otetelesanu nr. 3A-3B, Bucuresti  
0721-172-390, 0723-637-769
Capacitate
min 10 / max 150 invitați
Website direct
vizitează
Parcare
da
INFORMAȚII ACTUALIZATE MAI 2019

Situat in centrul Bucurestiului in spatele Hotelului Novotel pe Calea Victoriei, 5 minute pana in parcul Cismigiu, cu acces facil din toate zonele Bucurestiului, avand parcare privata si terasa, restaurantul The Old Sibiu este o locatie eleganta ce imbina intr-un mod placut lemnul masiv cu sticla si oglinzile, conceptul circular oferind o ambianta speciala de caldura si intimidate pentru orice tip de eveniment.

Capacitatea locatiei este de pana la 170 de locuri dispuse pe doua nivele, iar bucataria noastra are o suprafata generoasa care permite realizarea tuturor preparatelor culinare. Echipa de profesionisti din cadrul bucatariei este angajata permanent si toate meniurile se realizeaza de catre bucatarii nostri, iar degustarea este din partea casei.

In cadrul locatiei noastre veti fi surprinsi de profesionalismul personalului, de atmosfera calda si prietenoasa, de gustul perfect al mancarurilor dvs preferate servite in portelan de cea mai buna calitate, dar si in strachini de lemn, stravechi asa cum o impune traditia transilvaneana.

NUNTI SI BOTEZURI

Pentru momente unice, memorabile si pline de iubire echipa noastra, formata din profesionisti dedicati va acorda o atentie deosebita evenimentului dumneavoastra, transformandu-l intr-un prilej de bucurie si sarbatoare.

Ofertele noastre pentru nunti si pentru botezuri au fost gandite astfel incat aceste evenimente sa ramana cu adevarat memorabile pentru dumneavoastra.

EVENIMENTE CORPORATE & MORE

Evenimente corporate, company party, prezentari de moda, lansari de produse, banchete, petreceri private, cu toate acestea suntem familiarizati in cadrul locatiilor noastre.

Eleganta locatiei, diversitatea meniurilor, ambianta speciala, sonorizarea si muzica de buna calitate, serviciile de buna calitate fac ca Restaurantul The Old Sibiu sa fie locul special pentru evenimentele voastre.

OFERTE ȘI MENIURI 2019 / 2020 - NUNȚI, BOTEZURI

THE OLD SIBIU - Concept unic in centrul Bucurestiului / Meniuri Ultra All Inclusive fara limita de bautura / Oferte personalizate in functie de buget si tipul de eveniment.
MENIURI NUNTĂ - începând de la 65 euro MENIURI CUNUNIE - începând de la 30 euro MENIURI BOTEZ - începând de la 45 euro Vezi toate meniurile

Trimitem solicitarea către The Old Sibiu, pentru a vă contacta cu detalii.

Nume:
Email:
Telefon:
Informații/ rezervări

0721-172-390, 0723-637-769

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro